Често задавани въпроси:

Въпрос : Какви са цените на спалните от ковано желязо?

Всички цени, които Ви интересуват ще получите при директен разговор с нас, или запитване по електронната поща.

Въпрос :Влияе ли се цената от размера на спалнята от ковано желязо?

Не. цената не се влияе от размера на спалнята. По-малките размери изискват повече труд при изработката, а в големите влагаме повече материали, така че ние сме приели една цена за всички размери от един модел спалня от ковано желязо.

Въпрос :Каква е разликата между "спалня с две табли" и "спалня с една табла" ?

При спалнята с една табла, предната част е конструирана така, че в нея да могат да се поставят подматрачните скари, без да има декоративни елементи.
При спалнята с две табли има декоративни елементи и от двете страни.
Най-добре ще се ориентирате от долните две снимки, като лявата е на спалня с две табли, а дясната снимка е на същата спалня, но с една табла.

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2

Въпрос : Каква подматрачна рамка да използваме при закупуване на спалня от ковано желязо?

На пазара има два вида подматрачни рамки: дървени и метални. Дървените се изработват от много фирми,а металните се правят при нас. Ние препоръчваме използването на нашите метални подматрачни рамки, които за много здрави и напаснати към всяка отделна спалня от ковано желязо, която произвеждаме. Подматрачните ни рамки са съобразени с всички видове матраци. С подходящите си отвори подматрачните ни рамки осигурява нормална среда за матрака и възпрепятстват образуването на мухъл и плесени в матрака. Нашите матраци са произведени от дебелостенни метални профили и са така изработени, че ние гарантираме тяхната дълготрайност, независимо от начина им на употреба.

Въпрос : В цената на спалнята включена ли е и цената на подматрачната скара?

Да. В цената на спалнята е включена подматрачната скара, която е метална и се изработва при нас.

Въпрос : Каква ще е цената на спалнята от ковано желязо, ако решим да използваме дървени подматрачни рамки, които ще купим от друга фирма?

Цената ще остане същата, таква каквато бихте си я закупили и с нашите метални подматрачни рамки. Причината е, че дървените рамки са по-високи, и ние трябва да увеличим височината на царгите за да гарантираме, че матрака ще влезне на мястота си без да има възможност да се размества в течение на времето.

Въпрос : На каква дълбочина влиза матрака

Дълбочината e 6 или 8 сантиметра.

Въпрос : Какъв матрак можем да използваме за спалнята от ковано желязо?

Можете да използвате всички видове съвременни двулицеви матраци, които има в търговската мрежа. Ако решите да използвате еднолицев матрак, ще трябва предварително да разберем неговите точни размери.

Въпрос : Каква ще е цената на спалнята, ако използваме еднолицев матрак?

Цената ще е по-ниска, защото отпадат металните подматрачни скари, тъй като еднолицевият матрак си има собствена подматрачна скара.

Въпрос : Как можем да изберем цветът на спалнята от ковано желязо?

Имате неограничени възможности за избор на цвят. Изборът е от каталог.

Въпрос : Има ли боята специфичен мирис, който да чакаме да изчезне с времето?

Не. Използваме съвременни екологично чисти бои на водна основа, които са безвредни и без никакви мириси.

Въпрос : Надеждна ли е транспортната опаковка на спалнята?

Да. Транспортната опаковка е много надеждна. Използваме два слоя трислойно аерофолио, отгоре пристегнато със стречфолио и тиксо.

Въпрос : Какво да правим, ако все пак при получаването видим разкъсана опаковка и нарушено повърхностно покритие на спалнята ?

Всички пратки се застраховат, така че при нарушаване на транспортната опаковка имате право да не приемете спалнята. Тя ще бъде върната обратно и фирмата превозвач ще поеме разходите за поправка на дефектите. След около две седмици ще получите новата спалня.

Въпрос : Как да се свържем с Вас?

Моля използвайте контактната форма.